اپل چهارمین بتا توسعه دهنده iOS 13.4 را منتشر کرد

امروز اپل چهارمین بتا توسعه دهنده iOS 13.4 و iPadOS 13.4 را منتشر کرده است. این بروزرسانی یک هفته پس از نسخه سوم iOS 13.4 برای توسعه دهندگان ارائه می شود. iOS 13.4 شامل ویژگی های جدیدی مانند اشتراک پوشه iCloud Drive و موارد دیگر است.

بروزرسانی: چهارمین نسخه بتا توسعه دهنده iOS 13.4 ، macOS Catalina 10.15.4 ، iPadOS 13.4 و tvOS 13.4 اکنون در دسترس هستند. WatchOS 6.2 در نسخه سوم بتا خود باقی مانده است. اپل همچنین چهارمین نسخه بتا عمومی را نیز امروز عرضه می کند.

یکی از مهمترین تغییرات این است که توسعه دهندگان هم اکنون می توانند نسخه های macOS و iOS برنامه های خود را به صورت یک خرید واحد بفروشند. اپل می گوید این ویژگی در مارس سال ۲۰۲۰ راه اندازی می شود ، این هم در شرایطی که انتظار داریم iOS 13.4 منتشر شود.

iOS 13.4 با برگرداندن طرح نوار ابزار معرفی شده در iOS 13. تغییر عمده ای در برنامه Mail ایجاد می کند. به روزرسانی ها همچنین پشتیبانی از اشتراک پوشه iCloud Drive وجود دارد که به شما امکان می دهد یکبار پوشه را به اشتراک بگذارید و همه بتوانند محتویات آن را مشاهده کنند پوشه را تغییر دهید.

این بروزرسانی همچنین شامل ویژگی جدید CarKey است که پشتیبانی داخلی را برای باز کردن قفل ، رانندگی و به اشتراک گذاری کلیدهای ماشین NFC به ارمغان می آورد. این امر به شما امکان می دهد اتومبیل مجهز به NFC خود را با آیفون یا Apple Watch خود کنترل کنید. ما همچنین دریافتیم که اپل با این بروزرسانی روی یک ویژگی جدید بازیابی سیستم عامل خارج از هوا کار می کند.

شما می توانید ویدیوی کامل ما را که همه تغییرات و ویژگی های جدید در iOS 13.4 و iPadOS 13.4 را نشان می دهد در اینجا مشاهده کنید. سایر تغییرات جزئی شامل برچسب های جدید Memoji ، کنترل های جدید Siri ، نقشه برداری کلید سخت افزاری در iPadOS و موارد دیگر است.

دیدگاه‌ها ۰

*
*

question