آنلاک اپراتور آیفون ( Carrier Unlock )

آنلاک اپراتور چیست ؟‌ essaymoment

اپل به منظور عرضه و فروش برخی از آیفون‌ ها ؛ با اپراتورهای سرویس دهنده مناطق مختلف دنیا قرارداد امضاء می‌کند و بدین ترتیب در قبال دریافت هزینه خاصی، آیفون‌هایش را تحت قرارداد با آن اپراتور روانه بازار می کند. در این شرایط آیفون مورد نظر تنها قادر به استفاده از خدمات و سرویس اپراتوری که اپل با آن قرارداد امضاء کرده می شود. به بیان دیگر آیفون نامبرده ؛ توسط اپراتور تحت قرارداد قفل یا اصطلاحا لاک ( Carrier : Locked ) شده و به آن آیفون لاک اپراتوری گویند . در آیفون لاک ؛ شما قادر به استفاده از خدمات سیم کارت و اپراتورهای دیگر نبوده و تنها می‌ توانید از اپراتور تحت قرارداد با آن آیفون سرویس دریافت کنید. به عنوان مثال ممکن است یک آیفون توسط شرکت AT&T US لاک شده باشد یا تحت قرارداد با اپراتور Rogers Canada باشد. اگر این آیفون در کشور ایران به دست شما برسد، در شرایط پیش فرض قادر به استفاده از سیم کارتهای داخلی و استفاده از خدمات آن نخواهید بود. حال سوال اینجاست که آیا این آیفون کاملا غیر قابل استفاده است؟ اگر آیفونی تحت قرارداد با یک اپراتور خارج از کشور به شما هدیه داده شود، تکلیف چیست؟

در اینجاست که شما باید آیفون مورد نظر را آنلاک کنید. آنلاک کردن آیفون به آن معناست که شما محدودیت‌های ارتباطی و خدماتی اپراتور تحت قرارداد با آیفون لاک را از بین برده و از این پس می توانید با اتصال هر سیم کارتی نسبت به استفاده از آن آیفون اقدام نمایید. پس در واقع آنلاک کردن به معنای رفع محدودیت‌های ارتباطی و سرویس دهی برخی از آیفون‌های لاک است.

آنلاک به چند روش امکان پذیر است ؟

  • آنلاک فکتوری : در این روش شما از طریق یک واسط یا مستقیم با اپراتور تحت قرارداد با آیفون ارتباط برقرار می‌کنید و در قبال پرداخت مبلغ خاصی به اپراتور ؛ محدودیت های مخابراتی و سرویس دهی را برای شما حذف کرده و در اصطلاح آیفون را آنلاک میکنند . به بیان دیگر در این روش آنلاک آیفون به طور رسمی توسط خود شرکت تحت قرارداد با آن انجام می‌شود و اپراتور مربوطه به طور کامل محدودیت‌های ارتباطی آیفون با برطرف می‌کند.
  • آنلاک نرم افزاری : این روش مخصوص مدلهای قدیمی آیفون از جمله ( ۳G,3GS ) بوده از طریق جیلبریک امکانپذیر می باشد. از سال ۲۰۱۱ به بعد این روش امکانپذیر نمی باشد.
  • آنلاک سخت افزاری : روشی که به موجب آن باید یک قطعه سخت افزاری به نام گیوی ؛ همراه سیمکارت وارد آیفون لاک می گردد. اما محدودیت پیش فرض اپراتور تحت قرارداد با آیفون به طور موقت از بین می‌رود و در صورتی که سخت افزار خارج گردد یا به هر نحوی ( از جمله آپدیت سیستم عامل iOS و عدم پشتیبانی گیوی ) ؛ آیفون دوباره لاک میگردد. این روش بیشتر برای اپراتورهایی که خدمات رسمی آنلاک فکتوری ارائه نمی دهند مناسب است .

کدام روش مناسب ترین گزینه جهت آنلاک است ؟‌

آنلاک فکتوری

بهترین و مناسب ترین روش جهت آنلاک یک آیفون لاک ؛ آنلاک فکتوری می باشد. چرا که این روش بطور رسمی و قانونی توسط اپراتور آیفون لاک انجام شده ؛ که دستگاه شما برای همیشه آنلاک فکتوری و بدون هیچ گونه محدودیتی می توانید از خدمات سایر اپراتورها از جمله اپراتورهای ایرانی استفاده نمایید.

هزینه و زمان سپری شده جهت آنلاک فکتوری چه میزان می باشد ؟‌

در پاسخ این سوال باید گفت : میزان هزینه و زمان سپری شده جهت آنلاک رسمی ؛ بسته به اپراتور سرویس دهنده آیفون لاک و مدل آیفون جهت آنلاک فکتوری متفاوت است . به عنوان مثال آیفون ۱۱ پرو لاک تحت شبکه AT&T نیازمند ۱ الی ۳ روز کاری و هزینه ای نزدیک به ۴۵ دلار جهت آنلاک می باشد.

مراحل آنلاک فکتوری به چه شکل است ؟

اپل کده مفتخر است اعلام نماید که این سرویس را برای کاربران امکانپذیر ساخته تا بتوانند بدون نیاز به مراجعه حضوری و اتلاف وقت ؛ بطور رسمی آیفون لاک خود را آنلاک فکتوری نمایند. شما کاربران می توانید مشکل خود را در این زمینه با کارشناسان اپل کده مطرح و بعد از بررسی نهایی اقدام به آنلاک کردن آیفون خود کنید.

مراحل به شرح ذیل است :

  • مرحله اول : ارسال شماره IMEI آیفون لاک ( مشاهده از سه روش زیر امکانپذیر است )
  • شماره گیری کد دستوری #۰۶#*
  • مشاهده از پشت جعبه آیفون لاک
  • از طریق آدرس Settings > General > About > IMEI در آیفون لاک
  • مرحله دوم : ارسال IMEI به تیم پشتیبانی اپل کده
  • مرحله سوم : تعیین وضعیت IMEI ( اپراتور آیفون لاک – وضعیت نرمال و بلاک ) توسط اپل کده ؛ اعلام هزینه و زمان جهت آنلاک فکتوری
  • مرحله چهارم : پرداخت صورتحساب و آنلاک فکتوری کردن آیفون بعد از سپری کردن زمان اعلام شده .

برخی از اپراتورهای ارائه دهنده آیفون لاک در دنیا :

( جهت مشاهده برروی فیلد مورد نظر کلیک نمایید )

پشتیبانی اپل کده در کنار شماست.

ارتباط با ما