اپل به دلیل نگرانی از بیماری کرونا ، از کارمندان اپل پارک خواست تا کار را در خانه پیش ببرند
براساس گزارشی از Business Insider ، اپل به کارمندان خود در Cupertino ، Apple Park و Infinite Loop می گوید ، توصیه می کند که امروز کار را در خانه ادامه دهند
جزئیات بیشتر در مورد این سیاست در حال حاضر مشخص نیست. بسیاری از بخش های اپل ممکن است برای انجام کارهای خود از راه دور به طور مؤثر تلاش کنند ، به همین دلیل است که به همین دلیل این توصیه به جای نیاز در این مرحله است. اپل هنوز تأیید این توافق ها را علنی نکرده است.
دیروز ، مشاوره از بخش بهداشت عمومی سانتا کلارا به شرکتهای سیلیکون دستور داد که “استفاده از گزینه های ارتباط از راه دور را برای کارمندان مناسب در نظر بگیرند.” بنابراین ، شاید گزارش امروز ناشی از اجرای دستورالعمل های بهداشتی توسط اپل باشد.
در همان اطلاعیه همچنین آمده است که شرکتها باید “جلسات و کنفرانسهای حضوری بزرگ” را به حداقل برسانند یا آن را لغو کنند. اپل پیش از این اعلام کرده بود که دیگر در SXSW شرکت نخواهد کرد ، جایی که قصد داشت نخستین نمایش های سه نمایش آینده اپل تی وی + را آغاز کند.
با این حال ، این شرکت هنوز درباره برنامه خود برای WWDC اظهار نظر نکرده است ، که به طور معمول در ۵۰۰۰ برنامه نویس اپل در سراسر جهان برای کنفرانس یک هفته ای که در ماه ژوئن برگزار می شود ، جلب شده است.
اپل به دنبال شیوع برنامه نویسی از راه دور به دنبال شیوع کرونا است ، به سایر عناوین فنی مانند آمازون ، گوگل ، فیس بوک ، توییتر و مایکروسافت پیوست.
آخرین گزارش های دولت تاکنون ۲۳۱ مورد ابتلا به ویروس کرونا ویروس در ایالات متحده وجود داشته است. اعتقاد بر این است که در سراسر جهان تعداد پرونده ها از ۱۰۰۰۰۰ نفر عبور کرده است.
دیدگاهها ۰